Skip to content

En omvärldsanalys kring den osteologiska forskningsmiljön i Sverige 2009

17 september 2009

I Benbiten 2009/01 publicerade vi debattartikeln En omvärldsanalys kring den osteologiska forskningsmiljön i Sverige 2009  med kommentarer av Leif Johnsson (osteolog), Martin Rundqvist (PhD arkeologi) och Åsa M Larsson (Doktorand i arkeologi och osteolog).

Högskoleverkets rapporter finns att läsa här.

Den 15 november är preliminärt manusstopp för Benbiten 2009/02 och vi vill genom att tillgängliggöra denna artikel uppmärksamma situationen även utanför vår förenings krets. Om du är intresserad av att kommentera denna artikel är du varmt välkommen att göra så, antingen via kommentarsfältet nedan eller som ett bidrag i vår tidskrift eller göra som Leif Häggström och skriva något om det hela på sin egen blogg Arkeologi i Väst.

Vi söker också artiklar, notiser och recensioner som rör osteologi i en arkeologisk, historisk eller kulturhistorisk kontext. Om du har några funderingar får du gärna kontakta oss.

Mvh

Magnus Reuterdahl, Osteologiska föreningen

Ps. Vill man lämna anonyma synpunkter går detta att göra via kommentarsfältet, helt anonyma blir de dock inte då vi kan se vilken mailadress som angivits (denna syns dock inte utåt). Ds.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: