Hoppa till innehåll

Bli medlem

För att bli medlem i föreningen betalar du in medlemsavgiften för 2010; 100 Skr för studenter och 200 Skr för övriga, till plusgirokonto 45 56 39-5 före 1 april 2010 så är du säker på att få vårens nummer av vår tidskrift: Benbiten. Glöm inte att skriva namn, adress samt e-postadress på inbetalningsblanketten.

Föreningar och institutioner kan också bli medlemmar, avgiften är 200:-, och fungerar som medlemskapet för en privatperson, eventuella rabatter till evenemang o.d. gäller för en person från föreningen eller institutionen. Vill man ha extra nummer av tidskriften för ert bibliotek e.d. kontakta oss så hittar vi en smidig lösning (of_nyheter[@]hotmail.com).

I medlemsavgiften ingår tidskriften Benbiten som utkommer två gånger/år. Det första numret publiceras månadsskiftet maj/juni i år. Vi anordnar också vår- och höstträffar om intresse finns. Vi har som mål att också anordna minst ett symposium och/eller en workshop varje år. Datum och plats kommer att meddelas på sidan; konferenser mm.

Om du betalar medlemsavgiften från ett annat land behöver du ett IBAN nummer och en SWIFT kod;

IBAN – SE84 9500 0099 6034 0455 6395

SWIFT koden – NDEASESS

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: